I syv sind zoologiske museum københavn

i syv sind zoologiske museum københavn

via. Vi har været i vores videnskabelige samlinger og fundet en række spændende genstande frem, som du kan komme og kigge nærmere på og røre ved. Læs mere og se andre datoer for familierundvisninger her. Blandt andet hajer og hajkæber. OBS: Caféen på Zoologisk Museum er midlertidigt lukket.

I syv sind zoologiske museum københavn - Zoologisk

Følg med i behandlingen på Min side. Vinterferieaktiviteterne finder sted alle dage i museets åbningstid.

Videos

Night At The Erotic Museum -. Oplev alverdens dyr på, zoologisk Museum. København Ø EAN. Årets vinterferie på, zoologisk Museum er i havdyrenes tegn. Vi byder på workshop for børn og voksne og live quiz, og så har vi fundet hajer og andre særlige. Udstillinger på, zoologisk Museum. Zoologisk Museum ; Udstillinger. Museum Zoologisk Museum, botanisk Have.

I syv sind zoologiske museum københavn - Vinterferie

Evolution, kom ind i en udstilling, der bringer dig ud på en spændende rejse i Darwins fodspor. Oplev det stemningsfulde museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Alle vinterferieaktiviteter er gratis med årskort til Statens Naturhistoriske Museum, i syv sind zoologiske museum københavn eller når der er indløst billet til museet.

0 tanker om “I syv sind zoologiske museum københavn

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *